PÂNĂ LA 500 RON FREEBET!
prismic-img

Campionatul României s-a întors! 

Urmărește și pariază pe echipele tale favorite cu cote mărite și 100% FREEBET până la 500 RON la o depunere minimă de 100 RON.

VREAU OFERTA

1. Oferta este valabilă începând de joi, 11 iulie 2024, până luni, 15 iulie 2024, ora 23.59 și se adresează tuturor jucătorilor care au un cont activ pe platforma MAGNUMBET.

2. Pentru a beneficia de ofertă, jucătorul trebuie să acceseze secțiunea Depunere și să selecteze bonusul de 100% FREEBET până la 500 RON la o depunere de minim 100 RON.

3. Freebetul poate fi plasat pe minim trei evenimente cu o cotă minimă de 2 și poate fi folosit doar pe pariuri de tipul 2 și 3-way-market.

4. FREEBETUL poate fi utilizat doar pe evenimente din SUPERLIGA României.

5. Freebetul are o valabilitate de 10 zile. Toate evenimentele selecționate trebuie să se încheie înainte de expirarea freebetului.

6. Din câștigul obținut în urma plasării pariului gratuit, se scade valoarea freebetului.

7. Valoarea maximă pe care un jucător o poate transforma în bani reali după utilizarea FREEBETULUI este de 1.500 RON.

8. În cazul în care freebetul nu este acordat automat, acesta va putea fi creditat de către echipa de suport în urma unei solicitări scrise la contact@magnumbet.ro.

9. Magnumbet își rezervă dreptul de a anula freebetul și de a reține câștigurile obținute în urma lui în cazul în care jucătorul este implicat în activități care contravin T&C.

10. Pariurile cu freebet nu sunt eligibile pentru cashout sau alte promoții. În cazul în care optezi pentru cashout la primul pariu, oferta nu este disponibilă.

11. Oferta este valabilă doar pentru depunerile realizate prin card bancar (Mastercard sau Visa).

12. Oferta respectă Termenii și Condițiile MAGNUMBET.

13. MAGNUMBET își rezervă dreptul de a suspenda promoția pentru unul sau pentru toți jucătorii, fără explicații sau notificări prealabile, dacă promoția este folosită într-o manieră ce contravine Regulilor Organizatorului. În cazul unui litigiu cu un jucător, decizia Organizatorului va prevala.

14. MAGNUMBET își rezervă dreptul de a exclude jucătorii care participă la promoții cu conturi multiple sau care abuzează în orice mod de prezenta oferta.

15. MAGNUMBET își rezervă dreptul de a anula sau modifica termenii și condițiile acestei oferte fără notificare prealabilă.

Termeni și Condiții