TURNEUL FLAME OF FORTUNE CU PREMII DE 15.000 EURO | MAGNUMBET.ro

TURNEUL FLAME OF FORTUNE CU PREMII DE 15.000 EURO

prismic-img

În perioada 10 octombrie 2023 – 17 octombrie 2024, te bucuri de premii în valoare totală de 15.000 EURO, înscriindu-te la turneul Flame of Fortune.

Cum particip?

Plasează un pariu din bani reali la sloturile participante de la Evoplay. Înscrierea la promoție este gratuită.

Ce pot câștiga?

Există un turneu cu premii în valoare totală de 15.000 EURO pe care le vor obține primii 100 de jucători care au cele mai mari scoruri în clasament, fără nici un criteriu în plus, doar acela de a juca la sloturile participante Evoplay.

În orice moment poți verifica câte premii au mai rămas. Premiile din turneu se vor credita în balanța cash a jucătorului.

1. Campania Flame of Fortune este disponibilă doar în modul de joc pe bani reali.

2. Campania începe la ora 03:00 în data de 10 octombrie și durează până la 02:59 în data de 17 octombrie („Perioada de desfășurare a campaniei”).

3. Jocuri participante: The Greatest Catch Bonus Buy, Caminio de Chili Bonus Buy, Hot Rio Nights Bonus Buy, Inner Fire Bonus Buy, Gold of Sirens Bonus Buy, Hot Triple Sevens, Elven Princesses, Triple Chili, Hot Volcano, Hot Triple Sevens Special, Mega Greatest Catch, Fruit Super Nova, Budai Reels, Juicy Gems, Cycle of Luck, Ice Mania, Treasure-SNIPES, Scratch Match, Penalty Shoot Out, Courier Sweeper.

4. Jucătorii participanți vor lua parte la campanie plasând un pariu eligibil în jocurile participante în timpul perioadei de desfășurare a campaniei. Nu există costuri suplimentare.

5. Jucătorii trebuie să se înscrie în campanie pentru a deveni eligibili să câștige premiile.

6. Orice pariu eligibil plasat în jocurile participante în perioada de desfășurare a campaniei poate activa un premiu din fondul de premiere.

7. Miza minimă pentru ca un pariu să fie eligibil este de 0,50 EUR (≅ 2.50 RO).

8. Fiecare câștig se va recompensa cu un anumit număr de puncte bazat pe următoarea formulă: valoarea câștigului/ valoarea pariului x 100(de exemplu, dacă pariezi 1 RON și câștigi 10 RON, vei fi recompensat cu 1,000 de puncte.)

9. Clasamentul este actualizat în timp real.

10. Toate premiile vor fi creditate în balanța cash a jucătorilor în maxim 48 de ore.

11. Premiile vor fi acordate conform secțiunii fondului de premiere.

12. Valoarea totală maximă a premiilor în bani este de 15.000 EUR împărțită conform grilelor de premiere din turneu.

13. Premiile în bani se vor plăti în moneda în care a fost plasat pariul câștigător, în funcție de schimbul valutar din euro. Schimbul valutar se bazează pe cursul înregistrat la începutul campaniei, care va rămâne static până la încheierea perioadei campaniei.

14. MAGNUMBET își rezervă dreptul de a nu plăti un premiu în bani în cazul în care câștigul rezultă dintr-o eroare, greșeală sau avarie tehnică evidentă (inclusiv plăți incorecte ale jocului) cauzată fie de eroare de sistem, fie de o eroare umană privind oricare dintre jocurile participante. În plus, Casino își rezervă dreptul de a nu plăti un premiu în bani dacă, în opinia sa, câștigul rezultă din înșelăciune sau coliziunea cu alți jucători.

15.MAGNUMBET își rezervă dreptul de a modifica, altera, întrerupe sau încheia prezenta promoție în orice moment și din orice motiv și, de asemenea, își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile prezentei oferte în orice moment. Termenii și oferta anterioară vor fi onorate pentru jucătorii care le revendică până la momentul oricărei modificări aduse ofertei. Oferta respectă Termenii și Condițiile Magnumbet.ro

16. Magnumbet.ro își rezervă dreptul de a exclude jucătorii care participă la promoții cu conturi multiple.

17. Magnumbet.ro își rezervă dreptul de a anula sau modifică termenii și condițiile acestei oferte fără notificare prealabilă.

18. Pentru orice întrebări legate de prezența promoție, utilizatorii sunt rugați să contacteze echipa de asistență la adresa de e-mail contact@magnumbet.ro.

Termeni și Condiții