Cash Out: tu faci jocul!
prismic-img

Cash Out: tu faci jocul!

Echipa pe care ai pariat este în dezavantaj? Nu-ți face griji! Acum ai mai mult control asupra pariurilor tale cu funcția Cash Out. Pariază la MAGNUMBET și fă-ți jocul așa cum îți dorești.

Ce este funcția de Cash Out?

Cash Out îți permite să obții, parțial sau total, valoarea pariului înainte de finalizarea evenimentului. Suma de bani pe care o primești înapoi este determinată de momentul încasării și va depinde de probabilitatea de câștig a pariului din acel moment. Pe măsură ce șansele probabile de câștig se schimbă, o ofertă de Cash Out va crește, va scădea sau va fi eliminată cu totul.

DEPUNE ACUM

 1. Opțiunea "Cash Out" vizează exclusiv pariurile plasate cu bani reali  în regim pre-meci și/sau live.
 2. Opțiunea "Cash Out" vizează exclusiv pariuri de tipul simplu, multiplu sau sistem.
 3. Nu există garanția că opțiunea de "Cash Out” va fi disponibilă pentru anumite opțiuni de pariere, clienți sau sporturi.
 4. MAGNUMBET își rezervă dreptul de a dezactiva opțiunea de "Cash Out" în orice moment - în acest caz, orice pariu plasat de către jucător va respecta modul inițial de plasare.
 5. Ofertele de "Cash Out" sunt disponibile pentru o perioadă limitată de timp - orice modificare a cotelor sau a pieței în interiorul acestui interval poate duce la apariția unei noi valori de "Cash Out" sau la suspendarea/anularea acestei opțiuni.
 6. Pariurile "Cashed Out" vor fi considerate stabilite și vor fi afișate că atare.
 7. Valoarea sumei “Cash out” este variabilă și se poate modifica pe parcursul sau înaintea evenimentului.
 8. Dacă ați optat cu succes pentru Cash Out pe o funcție de pariu, aceasta va fi decontată imediat și orice evenimente ulterioare legate de pariu nu vor fi luate în considerare.
 9. În cazul unei erori evidente, identificată în timpul sau după un eveniment, MAGNUMBET își rezervă dreptul de a considera pariurile în cauză nule.
 10. Dacă plata a fost efectuată, MAGNUMBET își rezervă dreptul de a anula tranzacția și de a plăti pariul la un preț revizuit, iar orice încercare ulterioară de a plasa un pariu pe aceeași opțiune de pariere înainte de a corecta eroarea va avea ca rezultat anularea ambelor pariuri, precum și sumele stabilite prin opțiunea “Cash Out”.
 11. MAGNUMBET își rezervă dreptul de a anula sau modifica termenii și condițiile acestei oferte fără notificare prealabilă.
 12. Oferta respectă Termenii și Condițiile MAGNUMBET.ro.

Termeni și Condiții