FILOZOFIA MAGNUMBET.RO

JOC RESPONSABIL

Obiectivul magnumbet.ro este să ofere clienţilor săi un serviciu de calitate pentru ca ei să se concentreze, cât mai mult posibil, pe distracţie. magnumbet.ro depune eforturi însemnate pentru a oferi clienţilor săi cea mai bună experienţă de joc posibilă. Toate jocurile noastre conţin grafică şi efecte sonore excepţionale, pentru ca jucătorii noştri să se poată cufunda în aventura palpitantă a jocurilor de noroc, la fel ca într-un cazino real.

Mai mult, dorind să fie un operator de încredere, echitabil, sigur şi transparent, magnumbet.ro este dedicat Jocului Responsabil, recunoscând că jocurile de noroc pot provoca probleme unei minorităţi de persoane. Ca atare, oferim jucătorilor o gamă largă de instrumente, metode de control şi măsuri, care să le permită să se bucure de jocurile noastre de cazino, într-un mod sigur şi uşor de gestionat.

Poţi consulta secţiunea noastră Cunoaşte-ţi Limitele şi ia Măsuri de mai jos.

PROTECŢIA MINORILOR

Legislaţia internaţională şi a României interzice tuturor utilizatorilor cu vârsta sub 18 ani să acceseze jocurile de noroc online pe bani reali. magnumbet.ro ia toate măsurile posibile pentru a interzice minorilor să joace pe site-urile magnumbet.ro . De asemenea, ne asigurăm că întreaga activitate promoţională, sponsorizările şi reclamele noastre nu vizează persoanele sub 18 ani. Mai exact, magnumbet.ro îşi rezervă dreptul de a cere copia documentelor legale care să ateste identitatea şi vârsta utilizatorilor săi, pentru a se asigura că site-urile sale nu sunt accesate de minori, pentru a bloca jucătorii interzişi şi pentru a garanta identitatea fiecărei persoane care primeşte plăţi de pe site-urile noastre. Dacă ştii pe cineva care nu are 18 ani şi este înscris pe unul din site-urile noastre, te rugăm să ne contactezi imediat. Te sfătuim să limitezi intervalul de timp petrecut pe internet de către minorii avuţi în îngrijire şi să instalezi software de control parental. În cazul în care un minor poate obţine acces la un computer care conţine software de jocuri de noroc, te sfătuim să instalezi următorul software de control al accesului, pentru a restricţiona accesul minorilor:

Sentry PC: www.sentrypc.com

Cum se instalează: http://www.sentrypc.com/support/install-3/

ÎN PLUS, RECOMANDĂM:

●        Să nu permiţi accesul nesupravegheat la computer minorilor, atunci când rulează jocuri de cazino. Asigură-te că ai configurat o parolă pentru a intra în cazino.

●        Să nu permiţi nimănui cu vârsta sub 18 ani să desfăşoare activităţi legate de jocurile de noroc.

●        Să nu păstrezi numele de utilizator, parola şi numărul cardului bancar la îndemâna minorilor.

●        Să îţi educi copiii despre legile care privesc jocurile de noroc şi eventualele probleme care ar putea apărea în urma participării la jocurile de noroc de către un minor.
Din păcate, niciun sistem nu este infailibil, iar unii minori pot reuşi să eludeze măsurile noastre. În cazul în care cunoşti o persoană cu vârsta sub 18 ani, care are un cont magnumbet.ro , te rugăm să informezi Departamentul de Relaţii cu Clienţii, prin e-mail, la contact@magnumbet.ro

●        Să îţi protejezi contul online şi accesul la jocurile de noroc cu o parolă. Nu păstra informaţiile tale personale la îndemână minorilor şi nu lăsa niciodată sesiunea de joc deschisă şi nesupravegheată.

PREVENIREA ŞI PROTECŢIA JUCĂTORILOR

Pentru a juca jocuri cu bani reali, ar trebui să te afli într-o stare psihologică şi emoţională echilibrată, pentru a putea gândi în mod clar şi pentru a reacţiona într-un mod adecvat. Jocurile de noroc, atunci când consumi alcool sau alte substanţe care ar putea afecta starea ta mentală, sunt foarte periculoase. De exemplu, un jucător aflat sub influenţa alcoolului are un risc mai mare de a nu aplica logica în ceea ce priveşte un joc de noroc (probabilitatea de a pierde) şi de asemenea, există un risc mai mare de a deveni un jucător compulsiv.

Dacă ai, sau ai avut vreodată în trecut probleme cu alcoolul sau cu alte substanţe, te sfătuim să eviţi să joci jocuri pe bani şi îţi recomandăm să soliciţi consiliere profesională. Presiunile externe pot, de asemenea, să interfereze cu natura plăcută a jocurilor, cum ar fi să joci pentru a ajunge la un anumit statut social sau pentru a te integra într-un grup social. Acestea sunt presiuni inutile care pot fi dăunătoare pe termen scurt, mediu şi lung.

Jocurile de noroc ar trebui să rămână o alegere personală, care se bazează pe distracţie. Nu ar trebui să fie o obligaţie în niciun caz şi nu ar trebui să fie o constrângere ca urmare a oricărei alte influenţe. Timpul şi banii pe care îi investeşti în jocurile de noroc nu ar trebui să aibă niciodată precedenţă sau să interfereze cu angajamentele tale familiale, profesionale sau sociale, nu ar trebui să îţi afecteze munca sau studiile sau responsabilităţile familiale sau părinteşti, sau să pună în pericol sănătatea ta sau să împiedice alte activităţi care sunt esenţiale pentru binele tău (de exemplu, sport, o dietă echilibrată şi odihnă). Este important să îţi stabileşti priorităţile şi să ştii cum să menţii un echilibru fizic, emoţional şi relaţional bun atât pentru tine, cât şi pentru cei din jurul tău.

CUNOAŞTE-ŢI LIMITELE ŞI IA MĂSURI!

Pe platforma magnumbet.ro , dorim să oferim cât mai mult ajutor pentru a gestiona în mod responsabil activitatea de jocuri de noroc , de aceea oferim o gamă largă de instrumente şi funcţii de restricţionare, pentru a te ajuta să rămâi în siguranţă în timp ce joci şi pentru a gestiona timpul petrecut la jocurile de noroc. Aruncă o privire la opţiunile pe care le oferim mai jos şi alege-o pe cea care funcţionează cel mai bine pentru tine. Oferim limite de depozit, de pierdere şi de transfer, mesaje de atenţionare, timere de sesiune şi instrumente de auto-excludere.

Poţi utiliza aceste instrumente pentru oricare (şi pentru toate) produsele noastre şi îţi poţi seta propriile limite pentru timpul de joc. Este vital să îţi stabileşti limitele şi să ştii când să te opreşti. Este responsabilitatea fiecărui jucător să fie conştient de importanţa stabilirii propriilor limite de timp şi de pierdere. Astfel, poţi evita cheltuieli excesive şi pierderi excesive de timp la jocurile de noroc sau pierderea aspectelor plăcute ale acestei activităţi. Este important să fixezi limite şi să le respecţi, pentru a evita să te afli în datorii ca rezultat al jocurilor de noroc.

Jucatul excesiv poate fi foarte dăunător. Dacă nu reuşeşti să controlezi jocurile de noroc, te sfătuim să nu participi la jocurile noastre.

LIMITE: STABILEŞTE LIMITE DE DEPOZIT, DE PIERDERE SAU DE TRANSFER ŞI URMĂREŞTE CÂT DE MULT CHELTUI

Aceste informaţii se aplică tuturor platformelor magnumbet.ro . Mai jos vei găsi o secţiune dedicată limitelor pe platforma magnumbet.ro .

Preia controlul asupra jocurilor şi a banilor tăi, stabilind propriile limite de pierdere şi depunere, astfel încât să poţi controla cât de mulţi bani intra în contul tău de jucător şi suma pe care o poţi pierde într-o anumită perioadă de timp. Poţi alege să setezi aceste limite zilnic, săptămânal sau lunar.

Pentru a beneficia de opţiunea Limita de Pierdere, urmează aceşti paşi:

 1. Conectează-te la contul tău magnumbet.ro .
 2. Accesează-ţi contul din stânga (Limite).
 3. Selectează Jocuri.
 4. Activează opţiunea.
 5. Modifica setările pentru a stabili durata de timp şi limita de pierdere.
 6. Salvează modificările.

Pentru a profita de opţiunea Limita de Depozit, urmează aceşti paşi:

 1. Conectează-te la contul tău magnumbet.ro .
 2. Accesează-ţi contul din stânga (Limite).
 3. Selectează Plăți.
 4. Activează opţiunea.
 5. Modifica setările pentru a stabili durata de timp, limita de depunere şi metoda depunerii.
 6. Salvează modificările.

Limitele de depozit pot fi diminuate, majorate sau eliminate în întregime.

Pentru a profita de opţiunea Limita de Timp, urmează aceşti paşi:

 1. Conectează-te la contul tău magnumbet.ro .
 2. Accesează-ţi contul din stânga (Limite).
 3. Selectează Oră.
 4. Activează opţiunea.
 5. Modifica setările pentru a stabili durata de timp, limita de cool off.
 6. Salvează modificările.

DACĂ ÎNCERCI SĂ ELIMINI SAU SĂ MĂREŞTI LIMITA, ACEASTĂ MODIFICARE VA AVEA EFECT DUPĂ 48 DE ORE.

LIMITE PE MAGNUMBET.RO :

Limitările iau efect în maxim 24 de ore după ce o cerere a fost plasată. Solicitarea de creștere a unei limite anterior aplicate contului unui client va fi implementată după minim 48 ore. Orice reducere a limitei va fi aplicata imediat.Clienții pot contacta oricand serviciul de relatii clienti pentru a fi ghidați și ajutați să își stabilească limitele dorite.

Preia controlul asupra jocurilor şi a banilor tăi, stabilind propriile limite de pierdere şi depunere, astfel încât să poţi controla cât de mulţi bani intră în contul tău de jucător şi suma pe care o poţi pierde într-o anumită perioadă de timp. Poţi alege să setezi aceste limite zilnic, săptămânal sau lunar. Pentru a beneficia de opţiunea limite, urmează aceşti paşi:

 1. Conectează-te la contul tău magnumbet.ro .
 2. Accesează-ţi contul dând click pe numele de utilizator de pe desktop.
 3. Selectează secţiunea de Limite.
 4. Alege între limitele de depunere, sau de pierdere/pariere.
 5. Activează opţiunea dorită.
 6. Editează setările şi alege suma şi perioada de timp dorită. Reţine că, limita de depozit se va aplica pe toate platformele magnumbet.ro .
 7. Salvează modificările.

MESAJE DE ATENŢIONARE: Alege-ţi alertele şi ţine evidenţa timpului pe care îl investeşti în jocurile de noroc

Mesajele de Atenţionare sunt un instrument extrem de util pentru menţinerea controlului asupra activităţii tale de jocuri de noroc. Aceste mesaje îţi vor aminti în mod regulat de cât timp eşti pe site şi câţi bani ai câştigat şi ai pierdut la jocuri. Când se afişează un mesaj de atenţionare, jocul va fi întrerupt temporar. Ţi se va cere să confirmi mesajul, după care ai opţiunea de a continua să te joci sau de a încheia sesiunea. Poţi decide cât de des doreşti să apară memento-urile.

Pentru a beneficia de opţiunea Mesaje de Atenţionare, urmează aceşti paşi:

 1. Conectează-te la contul tău magnumbet.ro .
 2. Accesează-ţi contul din stânga (Limite).
 3. Selectează Oră, apoi opţiunea Cool Off
 4. Activează opţiunea.
 5. Modifica setările pentru a stabili durata de timp între mesajele de atenţionare.
 6. Salvează modificările.

*Te rugăm să reţii că magnumbet.ro va pune în aplicare utilizarea unora dintre aceste instrumente în conformitate cu reglementările din jurisdicţia ta.

TIMER SESIUNE: Gestionează timpul jucat

Înainte de a începe o sesiune, decide cât timp vrei să te joci, apoi respectă-ţi decizia. Pentru a te ajuta în acest sens, magnumbet.ro oferă un instrument prin care poţi stabili perioada de timp pentru care sesiunea de joc va fi activă. Această opţiune stabileşte un timer (cronometru), odată ce sesiunea va expira, vei fi deconectat automat.

Pentru a beneficia de opţiunea Timer Sesiune, urmează aceşti paşi:

 1. Conectează-te la contul tău magnumbet.ro .
 2. Accesează-ţi contul din stânga (Limite).
 3. Selectează Oră
 4. Activează opţiunea.
 5. Modifica setările pentru a stabili durata de timp pentru care vei fi conectat la contul de jucător.
 6. Salvează modificările.

PAUZĂ: Ia o scurtă pauză de la jocurile de noroc

Dacă simţi că ţi-ar putea folosi o pauză temporară de la jocuri de noroc, atunci opţiunea Pauză ar putea fi soluţia perfectă pentru tine. Opţiunea Pauză îţi permite să îţi blochezi temporar contul pentru o perioadă de 24 ore, 48 ore, 7 zile sau 30 de zile.

În acest timp, nu vei putea utiliza niciun produsmagnumbet.ro .

Reţine că este imposibil să dezactivezi opţiunea Pauză în timpul perioadei selectate.

Pentru a profita de opţiunea de Pauză, urmează aceşti paşi:

 1. Conectează-te la contul tău magnumbet.ro .
 2. Accesează-ţi contul din stânga (Limite).
 3. Selectează Joc, apoi Excludere de la Jocurile cu bani reali
 4. Activează opţiunea.
 5. Modifica setările pentru a stabili perioada de timp a inactivităţii şi produsele pentru care doreşti să utilizezi această opţiune
 6. Salvează modificările.

AUTO-EXCLUDERE: Ia o pauză de la jocurile de noroc, oricât timp ai nevoie

Dacă trebuie să iei o pauză de la jocurile de noroc, îţi oferim o serie de opţiuni pentru a te ajuta să-ţi controlezi activitatea, inclusiv auto-excluderea.

Dacă vrei să faci o scurtă pauză de la jocurile de noroc, opţiunea noastră Pauză te va ajuta să restricţionezi plasarea de pariuri pentru 24 de ore, 48 ore, 7 zile sau 30 de zile. În timpul perioadei de timp selectate, nu vei putea inversa aceasta restricţie.

Cu toate acestea, dacă simţi că ai nevoie de o pauză mai lungă de timp de la jocurile de noroc, poţi alege auto-excluderea.

Prin auto-excludere, contul tău magnumbet.ro va rămâne închis pentru o perioadă minimă de şase luni şi nu va fi reactivat în niciun caz în timpul perioadei de excludere (spre deosebire de o cerere standard de închidere a contului).

Contactează Departamentul de Relaţii cu Clienţii pentru a te asigura că fondurile îţi vor fi returnate.

Pentru a profita de opţiunea de Auto-excludere, urmează aceşti paşi:

 1. Conectează-te la contul tău magnumbet.ro .
 2. Accesează-ţi contul din stânga (Limite).
 3. Selectează Joc, apoi Excludere de la Jocurile cu bani reali
 4. Activează opţiunea.
 5. Modifica setările pentru a stabili durata de timp a auto-excluderii.
 6. Salvează modificările.

În mod alternativ, Serviciul Clienţi poate seta opţiunea de auto-excludere pentru tine.

Contactează-ne dacă ai nevoie de informaţii suplimentare sau de asistenta privind auto-excluderea sau restricţiile individuale ale produselor. În pagina Joc Responsabil găseşti mai multe detalii şi informaţii despre politica noastră privind Jocul responsabil şi linkuri către organizaţii care te pot ajuta. Pentru a primi îndrumări şi asistentă în legătură cu jocurile de noroc, te rugăm să vizitezi www.responsiblegambling.org sau să suni la linia de asistenta telefonică confidenţială, la numărul 0800 800 099.

Cum solicit reactivarea contului meu după încheierea perioadei de excludere?

Vei primi un e-mail automat în momentul în care perioada de excludere s-a încheiat şi vei fi liber să accesezi din nou contul tău magnumbet.ro .

Dacă nu primeşti e-mailul, te rugăm să iei legătura cu echipa noastră de asistenta clienţi.

Ajutor şi Informaţii Suplimentare

magnumbet.ro este conştient de faptul că majoritatea jucătorilor ştiu să joace într-o manieră controlată, dar ca o minoritate (în jur de 2%) sunt jucători compulsivi. Obiectivul magnumbet.ro este acela de a ajuta jucătorii dependenţi sau pe cei care manifesta indicii de a fi in risc de dependenţa şi de a face tot ce este necesar pentru a reduce numărul de jucătorii compulsivi. Dacă ai nevoie, sau ştii pe cineva din jurul tău care are probleme cu jocurile de noroc, nu ezita să contactezi departamentul de relaţii cu clienţii al platformei magnumbet.ro .

Dacă simţi că ai nevoie de asistenta suplimentară pentru a controla activitatea de jocuri de noroc, acorda-ţi timp şi caută ajutor. Organizaţiile de mai jos îţi vor oferi sprijin specializat:

●        Responsible Gambling operează linii de asistenta telefonică şi online, consiliere fata-in-fata şi on-line pentru oricine este afectat de probleme legate de jocurile de noroc;

●        Gamblers Anonymous oferă informaţii pentru a ajuta oamenii să ia decizii despre dependenta de jocuri de noroc. Au, de asemenea, un serviciu de localizare a grupurilor de suport din întreaga lume, inclusiv din România;

●        Gambling Therapy este un serviciu online gratuit, disponibil în mai multe limbi, care oferă sfaturi practice şi sprijin persoanelor afectate de probleme cu jocurile de noroc. Poate fi deosebit de util deoarece site-ul este disponibil şi în limba romană.

Pentru a te ajuta să îţi evaluezi comportamentul de joc, poţi raspunde la următoarele întrebări:

●        Ţi-ai luat liber de la serviciu sau de la studii pentru a te juca?

●        Jocul îţi afectează relaţiile personale (familie, prieteni)?

●        Finanţarea jocurilor a devenit mai importantă decât responsabilităţile tale financiare faţă de familie?

●        Jocul îţi afectează sănătatea (probleme cu somnul, auto-neglijare, izolare, depresie, stres, dificultăţi comportamentale)?

●        Ai simţit remuşcări sau regret după ce te-ai jucat sau ai simţit nevoia de a te întoarce la joc cât mai curând, pentru a câştiga mai mulţi bani/a-ţi recupera pierderile?

●        Ai jucat pentru a-ţi plăti datoriile sau pentru a acoperi un deficit financiar?

●        Ai jucat peste limitele financiare şi de timp pe care ţi le-ai impus?

●        Ai împrumutat bani sau ai vândut ceva pentru a-ţi finanţa jocul?

●        Ţi-ai minţit prietenii şi familia în legătură cu activitatea ta de joc?

●        Te-ai gândit la a acţiona ilegal pentru a-ţi finanţa jocul?

Dacă ai răspuns da la oricare dintre aceste întrebări, te sfătuim să contactezi imediat departamentul de relaţii clienţi al magnumbet.ro sau oricare dintre serviciile enumerate mai sus.