PÂNĂ LA 300 RON FREEBET ÎN FIECARE ZI
prismic-img

PÂNĂ LA 300 RON FREEBET ÎN FIECARE ZI

Meciurile de clasă se văd doar la MAGNUMBET!

Zilnic, pariază pe toate meciurile preferate cu până la 300 RON Freebet la o depunere de 100 RON sau mai mult.

Susține-ți favoriții în momentele importante!

VREAU OFERTA

1. Oferta este valabilă începând de luni, 27 Noiembrie 2023, până duminică, 31 Decembrie 2023, ora 23.59 și se adresează tuturor jucătorilor care au un cont activ pe platforma MAGNUMBET și care au realizat minim două pariuri pe sport.

2. Pentru a beneficia de oferta la depunere, jucătorul trebuie să acceseze zilnic secțiunea Depunere și să selecteze bonusul de 50% până la 300 RON Freebet la o depunere de minim 100 RON. Atenție: freebetul se va credita o dată la 24h. Astfel, dacă un jucător a selectat oferta la ora 1pm, acesta o va putea selecta a doua zi după ora 1pm.

3. Freebetul poate fi plasat pe minim șase evenimente cu o cotă minimă de 1.6 și poate fi folosit doar pe pariuri de tipul 2 și 3-way-market.

4. Freebetul are o valabilitate de 7 zile. Toate evenimentele selecționate trebuie să se încheie înainte de expirarea freebetului.

5. Din câștigul obținut în urma plasării pariului gratuit, se scade valoarea freebetului.

6. În cazul în care freebetul nu este acordat automat, acesta va putea fi creditat de către echipa de suport în urma unei solicitări scrise la contact@magnumbet.ro.

7. Magnumbet își rezervă dreptul de a anula freebetul și de a reține câștigurile obținute în urma lui în cazul în care jucătorul este implicat în activități care contravin T&C.

8. Pariurile cu freebet nu sunt eligibile pentru cashout sau alte promoții. În cazul în care optezi pentru cashout la primul pariu, oferta nu este disponibilă.

9. Oferta este valabilă doar pentru depunerile realizate prin card bancar (Mastercard sau Visa).

10. Oferta respectă Termenii și Condițiile MAGNUMBET.

11. MAGNUMBET își rezervă dreptul de a suspenda promoția pentru unul sau pentru toți jucătorii, fără explicații sau notificări prealabile, dacă promoția este folosită într-o manieră ce contravine Regulilor Organizatorului. În cazul unui litigiu cu un jucător, decizia Organizatorului va prevala.

12. MAGNUMBET își rezervă dreptul de a exclude jucătorii care participă la promoții cu conturi multiple sau care abuzează în orice mod de prezenta oferta.

13. MAGNUMBET își rezervă dreptul de a anula sau modifica termenii și condițiile acestei oferte fără notificare prealabilă.

Termeni și Condiții