35% BONUS de weekend | MAGNUMBET.RO
prismic-img

Reload Bonus de Weekend 35% BONUS până la 100 RON

La Magnumbet începi weekendul cu un bonus din partea noastră pentru a te distra la toate jocurile tale preferate.

Efectuează acum o depunere de minim 100 RON și te răsplătim cu 35% BONUS.

Intră zilnic pe MAGNUMBET pentru oferte speciale și multe alte surprize. Joacă acum!

VREAU OFERTA

1. Bonusul de Weekend se adresează tuturor jucătorilor care fac o depunere minimă de 100 RON de vineri, 11 martie, până luni, 14 martie, ora 10:00.

2. Oferta este destinată doar o dată pentru fiecare adresă de domiciliu/adresă IP/dispozitiv.

3. Pentru a îndeplini condițiile de retragere a câștigurilor rezultate din folosirea bonusului, este necesară realizarea unei depuneri și rulajul 40x a valorii câștigurilor rezultate din bonus.

4. Solicitarea unei cereri de retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare va anula atât valoarea bonusului, cât și a câștigurilor aferente acestuia.

5. Bonusurile au o perioadă de valabilitate de 7 zile. La sfârșitul acestei perioade, toate bonusurile neutilizate, bonusurile al căror playthrough nu a fost epuizat sau câștigurile în așteptare provenite din acestea vor fi deduse automat din contul de jucător.

6. Câștigurile rezultate din pariurile cu fonduri mixte (cash+bonus) se vor credita proporțional în balanța cash și balanța bonus. De ex. dintr-un pariu de 20 RON din care 10 RON cash + 10 RON bonus, cu un câștig de 50 RON: 25 RON vor fi creditați în balanța cash și 25 RON vor fi creditați în balanța bonus.

7. Valoarea maximă pe care un jucător o poate transforma în bani reali, după ce au fost îndeplinite condițiile de rulaj aferente, este de 2.500 RON.

8. Doar mizele individuale mai mici de 20 RON vor fi luate în calcul la îndeplinirea cerințelor de rulaj. Orice miză mai mare va fi considerată la maximul de 20 RON.

9. Cerintele de rulaj pentru toate bonusurile active dintr-un cont de jucător se cumulează.

10. Bonusul este disponibil doar la depunerile prin card bancar (Mastercard sau Visa).

11. Oferta respectă Termenii și Condițiile Magnumbet.ro.

12. Magnumbet își rezervă dreptul de a suspenda promoția pentru unul sau pentru toți jucătorii, fără explicații sau notificări prealabile, dacă promoția este folosită într-o manieră ce contravine Regulilor Organizatorului. În cazul unui litigiu cu un jucător, decizia Organizatorului va prevala.

13. Magnumbet își rezervă dreptul de a exclude jucătorii care participă la promoții cu conturi multiple.

14. Magnumbet își rezervă dreptul de a anula sau modifica termenii și condițiile acestei oferte fără notificare prealabilă.

15. Pentru orice problemă legată de acest bonus, contactați echipa de asistență la contact@magnumbet.ro.

Termeni și Condiții