500 RON FREEBET Bonus de Bun-Venit! | MAGNUMBET.RO
prismic-img

500 RON FREEBET Bonus de Bun-Venit

Primă de instalare din partea MAGNUMBET!

Intră în echipă și începe să pariezi cu FreeBetul de Bun-Venit! Plasează primul pariu din fonduri proprii, iar dacă acesta este stabilit ca fiind necâștigător, MAGNUMBET îți oferă 100% din valoarea pariului până la 500 RON sub formă de pariu gratuit.

CREEAZĂ CONT

1. Bonusul de Bun-Venit se adresează tuturor jucătorilor care nu au plasat încă un pariu pe Magnumbet.ro.

2. Oferta este destinată doar o dată pentru fiecare adresă de domiciliu/adresă IP/dispozitiv.

3. Sunt eligibili pentru acest bonus jucătorii care plasează primul pariu, de minim 50 RON în secțiunea Sport.

4. Freebetul se acordă doar dacă primul pariu este stabilit ca fiind pierzător, în procent de 100% din valoarea mizei, până la 500 RON.

5. Creditarea Freebetului se face la încheierea pariului realizat.

6. Freebetul acordat are o valabilitate de 7 zile și poate fi plasat pe minim 6 evenimente, fiecare cu o cotă minimă de 1.5. FreeBetul poate fi folosit doar pe pariuri de tipul 3-way-market. Evenimentele de pe bilet trebuie finalizate în timpul de valabilitate al freebetului.

7. Dacă pariul plasat cu freebetul primit este câștigat, jucătorul va primi profitul (câștig total - valoarea freebetului) în bani reali.

8. În cazul în care freebetul nu este acordat automat, acesta va putea fi creditat de către echipa de suport în urma unei solicitări scrise la contact@magnumbet.ro.

9. Magnumbet își rezervă dreptul de a anula freebetul și de a reține câștigurile obținute în urma lui în cazul în care jucătorul este implicat în activități care contravin T&C.

10. Pariurile cu freebet nu sunt eligibile pentru cashout sau alte promoții. În cazul în care optezi pentru cashout la primul pariu, oferta nu este disponibilă.

11. Magnumbet își rezervă dreptul de a suspenda promoția pentru unul sau pentru toți jucătorii, fără explicații sau notificări prealabile, dacă promoția este folosită într-o manieră ce contravine Regulilor Organizatorului. În cazul unui litigiu cu un jucător, decizia Organizatorului va prevala.

12. Magnumbet își rezervă dreptul de a exclude jucătorii care participă la promoții cu conturi multiple.

13. Magnumbet își rezervă dreptul de a anula sau modifica termenii și condițiile acestei oferte fără notificare prealabilă.

14. Oferta respectă Termenii și Condițiile Magnumbet.ro.

Termeni și Condiții