Despre noi | MAGNUMBET.RO

DESPRE NOI

MAGNUMBET, o companie cu capital 100% românesc, și-a făcut repede cunoscut  numele devenind cel mai important brand de săli de jocuri din regiunea Dobrogei, având cel mai mare număr de săli de jocuri din zonă și reușind să impună la propriu o nouă abordare în acest domeniu prin serviciile oferite.

Foarte repede a devenit o referință în domeniul jocurilor de noroc din zonă și datorită modului prin care s-a dezvoltat, fiind una din puținele companii de profil care a căutat să ofere în sălile de jocuri o atmosferă de entertainment pentru români.

Unul din obiectivele companiei este extinderea numărului  de săli de jocuri MAGNUMBET la nivel național, obiectivul principal al companiei MAGNUMBET fiind calitatea produselor și a serviciilor oferite clienților.

Până acum, MAGNUMBET a trasat 3 direcții: agenții de pariuri, săli de jocuri și platforma online de pariuri și casino.

Oferta de pariere MAGNUMBET are în prezent un mix variat și competitiv care include: pariuri sportive, pariuri LIVE, pariuri pe numere – LOTO, pariuri virtuale etc.  De asemenea, MAGNUMBET se poate lauda cu o ofertă de top chiar depășind de multe ori nivelul celei mai mari companii de profil.

MAGNUMBET dorește să ofere prin sălile sale, un alt nivel de satisfacție a dorințelor iubitorilor de jocuri electronice și nu numai. Astfel, MAGNUMBET a reușit să pună la dispoziția clienților un mix perfect între zona de pariuri și cea de jocuri.

În zona de pariuri sportive, se regăsesc monitoarele HD pentru vizionarea meciurilor LIVE, într-un spațiu elegant cu acces la BAR pentru o atmosfera plăcută.

Pentru activitatea de pariuri, atât în retail cât și în online, compania oferă suport la distanță prin intermediul departamentului de call-center care stă la dispoziția clienților pentru orice informație necesară și asigura rezolvarea tuturor situațiilor intervenite în cel mai scurt timp posibil.

A două zonă din sală este zona aparatelor de joc, unde întâlnești ultimele tipuri de aparate EGT din lume, conectate desigur la un sistem de jackpot.